Ik wil aan de slag!

Fitte mensen, irritant hé!?

Ken jij ze ook? 

Van die akelig fitte mensen, altijd vol energie, engelengeduld met de kinderen, wonen zowat in hun trainingsoutfit, lijken zich zelden ergens druk om te maken en hebben constant een gelukkig zalige uitstraling. 


Bloedirritant!

Maar stiekem zou je dat ook graag willen.  


Want als jíj eindelijk je bed uit bent gerold alsof je al een heel leven achter je hebt liggen, kijk je in de spiegel en weet je dat het wel weer een paar minuten gaat kosten om je gezicht een beetje toonbaar te maken. Die wallen krijg je niet zo snel meer weggewerkt en als dat al een beetje gelukt is, is de energie nog steeds ver te zoeken. 


In gedachten fantaseer je je een eind weg.
Vroeger had je toch een ander beeld van de persoon die je zou worden als je 'groot' zou zijn:
- Bomvol energie, zodat je met je kinderen kan rennen en spelen en niets je te gek is. 
- Een gezonder gewicht, want dan valt dat jurkje toch net even wat leuker!
- De ochtend uitgerust beginnen, een mooie balans tussen werk en vrije tijd om vervolgens met een voldaan gevoel naar bed gaan.

Als je heel eerlijk bent, weet je dat je best wel wat meer aandacht mag besteden aan jezelf. Die uitgebluste persoon die je in de spiegel ziet, is niet zomaar ontstaan. 

Maar ja, hoe dan?
Een uurtje onderzoek doen op internet levert meer vragen op dan antwoorden. Welk dieet moet je nu weer gaan volgen? Als je alles moet geloven, kan je alleen nog maar leven op water en lucht. En beweging: man, man, 5 dagen in de sportschool is toch voor niemand haalbaar? Ontspanning, ook zoiets! Het zou lekker zijn om met minder stress door het leven te gaan, maar om nou de hele dag op een yoga-matje "hummmmmmm" te zeggen: daar heb je toch echt geen tijd voor! 


Hoe fijn zou het zijn als er een manier is om te zorgen dat jij die fitte, energieke persoon wordt? Een manier die bij jouw leven én lichaam past, goed vol te houden is en waardoor je blijvend resultaat behoudt. 

Die manier is er! Vitalizzy helpt je op weg om je lichamelijke klachten te verminderen en energiek, fit en vol vitaliteit door het leven te gaan. 

Dus tijd om de handen uit de mouwen te steken en je totale leefstijl onder handen te nemen, onder begeleiding van een coach! 

Neem contact op via het contactformulier en we gaan aan de slag om van jou zo'n "irritant" fit en energiek persoon te maken!


Maak van mij een "irritant" fit en energiek persoon

Klik hier


E-mailen
Bellen
Map
Instagram